Landelijke inspiratiedag diaconie 2024: ik ben omdat wij zijn

Op zaterdag 9 maart 2024 organiseert Kansfonds  in samenwerking met Actioma, Huis van Dominicus en KRO-NCRV.nl/katholiek voor de zesde keer de Inspiratiedag voor mensen die zich vanuit diaconale overwegingen inzetten voor hun medemens. Het thema van deze dag is: ‘Ik ben omdat wij zijn’. Er is een afwisselend programma samengesteld met mooie lezingen van Corine van der Loos, mgr. De Korte en Erik Borgman , inspirerende workshops over o.a. hoop, geestelijke zorg voor gevangen en zingeving onder studenten en natuurlijk de uitreiking van de KansInspiratieprijs aan projecten op gebied van diaconie en caritas.

Aanmelden

Je kunt je tot en met maandag 26 februari aanmelden voor de Inspiratiedag via onderstaande link. Een week voor de bijeenkomst krijg je van ons een mail met alle praktische informatie.

PLAATS            Mediagebouw  ‘s-Gravelandseweg 80, Hilversum 

DATUM EN TIJD   Zaterdag 9 maart, 10.00 – 16.00 uur

Meer info en aanmelding via deze link