Katholiek Doen: Tijdens de kerstvakantie

De komende weken zijn er tal van activiteiten door heel het land die het kerstverhaal of de betekenis van Kerstmis voor nu tot leven wekken. Hieronder een bloemlezing.

Kerststallen

Dit jaar bestaat de kerststal 800 jaar, dus de kerststallen mogen in dit lijstje niet ontbreken. Natuurlijk zijn ze te vinden in uw eigen parochie en zijn er in uw omgeving vast kerststallen-routes uitgezet. Mocht u de kerststal in de St Jan in Den Bosch nog niet bezocht hebben, dan is die zeker een bezoekje waard. Combineer het bezoek aan de kerststal met een van de concerten. U vindt alle informatie via de website. Is Den Bosch een beetje uit de richting of bent u nog niet uitgekeken, dan raden we u een bezoek aan het Catharijneconvent aan. Daar is de mooiste kerstal uitgesteld en wel tot en met 14 januari.

Wel een bezoek aan een museum, maar genoeg van de kerststallen. Museum Krona in Uden heeft op dit moment de tentoonstelling Visioenen.

Andere activiteiten, concerten en tentoonstellingen