Het netwerk zichtbaar maken

Een aantal maanden geleden heeft VKMO van Berne Media de website katholiek.nl overgenomen. Over de plannen die we met deze site hebben informeerden we de organisaties al op het voorzittersoverleg. Ze zijn ook benoemd in het persbericht. Sinds de overname plaatsen we al met enige regelmaat berichten op de site die net buiten de scope van het VKMO vallen, maar wel interessant zijn voor mensen die op zoek zijn naar een inspiratie. Grasduint u maar eens door de site.

De site zoals die nu bestaat voldoet niet helemaal aan de wensen die we hebben, op de achtergrond wordt er deze zomer gebouwd aan een nieuwe site. Om de site en de evenementenagenda nu en in de toekomst te blijven vullen hebben we u nodig. 

Met alle bij VKMO aangesloten organisaties vormen wij immers een netwerk van katholieke maatschappelijke organisaties. Elke organisatie heeft een eigen achterban en soms is er een overlap. Als je druk bent binnen je eigen organisatie lukt het vaak niet naar externe bijeenkomsten en evenementen te gaan terwijl die soms wel relevant zijn voor de eigen organisatie. Je hoort er soms pas over als ze voorbij zijn en dat is jammer.

Met onze nieuwsbrief en onze website’s willen we daarbij helpen. We roepen u daarom op om ons te informeren over activiteiten of projecten die mogelijk ook voor andere organisaties interessant zijn. Mail ons een korte informerende tekst met een link naar de website waar meer info te vinden is. Zo kunnen we bouwen aan ons netwerk.

Ook vacatures en persberichten (met afbeelding) kunnen we op de website katholiek.nl plaatsen.

We kijken soms te veel naar binnen gewoon omdat we een volle agenda hebben en het werk af moet. Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Mail naar: info@katholiek.nl of info@katholieknetwerk.nl