Geannuleerd: Webinar Katholiek Denken – Katholiek Doen

Helaas heeft Gert-Jan Segers zich voor morgen af moeten melden, omdat de formatiebesprekingen in een fase zijn geraakt waarin ook ’s avonds doorvergaderd wordt. Hij en Erik Borgman hebben beiden aangeboden om het voor morgenavond geplande webinar alsnog plaats te laten vinden in het vroege voorjaar van 2022. Zij en wij keken erg uit naar hun dialoog.

Zodra er een nieuwe datum is, zullen we u hierover informeren.

Onder de titel Katholiek Denken – Katholiek Doen laten VKMO en Stichting Thomas More telkens twee mensen uit de wetenschap en de praktijk met elkaar in gesprek gaan over thema’s die te maken hebben met het Katholiek Sociaal Denken.

Het eerste webinar zou plaatsvinden op 7 december van 19:30 tot 20:30 uur. Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Erik Borgman (Tilburg University) zouden dan met elkaar in gesprek gaan rondom de stelling: De keuze om radicaal inclusief te denken en handelen is in de Nederlandse samenleving anno 2021 onmogelijk.

De webinars maken deel uit van het project ‘Katholiek doen!’, een project voor en door het VKMO-Katholiek Netwerk. Aan dit project werken o.a. het Katholiek Nieuwsblad, het Katholiek Documentatiecentrum, Adveniat, Stichting Thomas More en het VKMO zelve mee.

Ga naar het webinar (link werkt vanaf 7 december kort voor 19:30)