Allerheiligenberaad 2021: Verslag en opname

Onder de titel ‘Horen, zien, niet zwijgen’ organiseerde het VKMO-Katholieknetwerk op 18 november het Allerheiligenberaad 2021. Tijdens deze middag onderzochten we in hoeverre het katholieke geluid als vaccin tegen het individualisme kan dienen en reikten we met veel genoegen de Poelspenning uit aan Manon Vanderkaa en Jef van de Riet, als waardering en erkenning voor hun jarenlange inzet voor het VKMO. We luisterden naar de opening door Mgr. De Korte, genoten van een lezing van prof. dr. José Sanders en een talkshow onder leiding van Holkje van der Veer en Peter de Vries gevolgd door een reflectie van Judith Rotink. Aan het slot van de bijeenkomst presenteerde Maria Martens haar boek. De talkshow, de reflectie en de presentatie zijn terug te zien op ons YouTube kanaal of hieronder door op play te klikken.

Op 10 november 2022 zal het Allerheiligenberaad 2022 plaatsvinden. Hopelijk fysiek, maar we weten nu dat we er online ook een mooie middag van kunnen maken.