Vastenactie: Wandel voor een ander

Altijd al eens in de prachtige natuur van Kenia willen wandelen? De mensen in Sierra Leone willen ontmoeten? De zon zien ondergaan in Zambia? De Vastenactie gaat het gewoon doen! Op woensdag 17 februari zijn zij gestart met de virtuele wandeltocht ‘Wandel voor een ander’. U kunt zich nog steeds aanmelden voor deze tocht. Er wordt in ruim zes weken van Sierra Leone naar Zambia gelopen, dwars door Afrika, maar liefst 9200 kilometer! 

Hoe werkt het?

U kunt thuis ‘gewoon’ uw wandelingen maken – of uw fietstocht of hardloopronde – en u meldt vervolgens op de speciale actiewebsite hoeveel kilometer u hebt afgelegd. De kilometers van alle deelnemers worden toegevoegd aan de reis en zo wordt samen de 9200 kilometer afgelegd in ruim zes weken. U ontvangt tussentijds regelmatig updates over de landen en plaatsen waar doorheen gelopen wordt. Ook kunnen deelnemers hun wandelervaringen met elkaar delen.

Aanmelden is eenvoudig en in 5 minuten gebeurd, klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.