Katholiek Doen – Op vakantie

Negen keer per jaar laten we op deze plaats een professional uit ons netwerk aan het woord over zijn of haar werk. Voor deze zomerbrief hebben we in plaats van een column van een van onze professionals een oproep aan u als lezer. 

Om ons heen horen we veel mensen die deze zomer op pad gaan. Op pelgrimage naar Santiago de Compostella, naar Assissi, naar Fanjeaux of op zoek naar stilte in de bergen, in een bos of op een onbewoond eiland of hoog in het noorden van Europa, waar door iemand uit ons netwerk de Nordkalottleden gelopen wordt. Mensen die weer met hun gezin op stap gaan naar de vaste camping in Frankrijk of Italië en mensen die zich verheugen op een boek en hun achtertuin. 

Hoe laadt u zich deze zomer weer op? Stuur ons een foto die we mogen delen en schrijf daar een korte tekst bij – een ouderwetse SMS van 160 tekens . In de volgende nieuwsbrief maken we daar een collage van. Omdat deze rubriek Katholiek Doen! heet, stellen we iets ‘katholieks’ op de foto of de tekst op prijs, maar dat hoeft zeer zeker niet. 

U kunt foto en tekst (160 tekens) mailen naar: info@katholieknetwerk.nl

Leuk als u mee doet!

Beeld: Pexels.com