VKMO Winterwandeling 18 dec

Het VKMO wil dit bijzondere jaar afsluiten met een winterwandeling. De wandeling in juni smaakte naar meer, en op veler verzoek bieden we ook een wandeling aan in het najaar. Op zaterdagmiddag 18 december gaan we een winterwandeling organiseren voor de mensen in ons netwerk en we nodigen u van harte uit daaraan deel te nemen.

Dit keer zijn er twee verschillende wandelingen:

  • een wandeling van ca. 14 km voor de meer geoefende wandelaars.  Deze groep vertrekt vanaf NS-station Vught naar de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch. Een mooie wandeling dwars door het Bossche Broek. We eindigen met een bezoek aan de Sint Jans Kathedraal en hopen dat er gelegenheid is om de Kerststal te bezoeken.
  • een stadswandeling onder leiding van een stadsgids door ’s-Hertogenbosch, langs de mooiste plekjes van de stad. Deze wandeling start vanaf ons kantoor aan de van der Does de Willeboissingel en duurt ca. anderhalf uur en eindigt eveneens bij de Sint Jans Kathedraal met als het kan een bezoek aan de Kerststal.

Uiteraard zorgen we aan het eind van de wandeling voor een drankje. De deelnemersbijdrage zal tussen de € 10,- en € 15,- zijn.(afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Als we een beetje zicht krijgen op het aantal deelnemers zullen we u van meer specifieke informatie voorzien. We hopen op een mooi gezelschap en vragen u als u mee gaat wandelen u zo snel mogelijk in te schrijven via: https://forms.gle/LMgoQjRV7tYuX3Lq7.