Durf jij radicaal inclusief te zijn?

Webinar Stichting Thomas More, vrijdag 7 mei 19:30 – 20:30 uur.

We zien in onze tijd een groeiende afstand tussen groepen in de samenleving. Er zijn allerlei pogingen van burgers en overheid om te voorkomen dat dit uitgroeit tot een kloof. Zo wordt gewerkt aan burgerschapsonderwijs en aan passend onderwijs voor ieder kind. Mooi, maar toch…

Je kunt je afvragen of de eerste stap niet wordt overgeslagen. De stap die iedereen onvoorwaardelijk als lid van de samenleving accepteert. Inclusief denken en handelen. Inclusiviteit is geen product, maar een uitgangspunt.

Erik Borgman maakt duidelijk dat het Katholiek Sociaal Denken altijd met klem in deze richting heeft gewezen, en niet in de richting van toelatingseisen, toetsen en criteria waar je aan moet voldoen… Laat je inspireren door Erik Borgmans visie.

Deelnemen kan via de volgende link: tiny.one/3f3y3ew5

Dit is een op studenten/jonge mensen gerichte herhaling van de lezing die Erik Borgman vorige maand gaf bij het Voorjaarsberaad van het CSC. Link CSC-lezing.
Voor meer informatie en de flyer zie: Thomas More.