Screenshot 2021-01-29 at 13.43.27

Zomernieuwsbrief 2024

Geachte relatie,

Terwijl in het zuiden van het land de zomervakantie begonnen is en in de rest van het land de vakanties op het punt van beginnen staan sturen we u de zomernieuwsbrief van het VKMO. Met deze maand een dubbelinterview met Eunice van Zomeren en Frans Bossink.

Als VKMO kijken we terug op een goede en inspirerende Katholiek Denken Doen-dag. Die volgens de deelnemers naar meer smaakte. We hopen volgend jaar opnieuw een dergelijke dag te kunnen organiseren.

Na de zomer en al meer richting de winter, hopen we velen van u te ontmoeten op de netwerkdag op 7 november. Op die dag hoopt de ingestelde werkgroep ook het programma voor de Romereis van 2025 te presenteren.

Veel om naar uit te zien, maar nu eerst wensen we u allen een mooie zomer!

Graag tot ziens,

Carlien Geelkerken en Kitty Simons

Ps. Wilt u de nieuwsbrief doorsturen, dan kan dat door deze link te gebruiken: vkmo.nl/nieuwsbrief
Op deze pagina kunnen mensen zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.


Dubbelinterview

Deze keer spreken Eunice van Zomeren (Reliëf) en Frans Bossink (WKHP) met elkaar. Onder andere over de menselijke maat, in zorg, maatschappij en kerk.

Katholiek doen!

Zomeractiviteiten

Kitty maakte een overzicht van activiteiten en tentoonstellingen. Wie weet zit er iets van uw gading tussen: wandelen, summer schools en tentoonstellingen.

Luisteren en kijken!

Kloostergasten 2024

Astrid Joosten was te gast bij de norbertinessen, in de priorij Sint-Catharinadal in Oosterhout. Voor veel van u een bekende plek.

De podcast 'Kloosterleven'

In de podcast ‘Kloosterleven’ spreekt presentator Oscar Kocken met zes Brabantse kloosterlingen. Zij leiden een bijzonder leven, waar de buitenwereld eigenlijk amper iets van weet. Daarom gaat Oscar op zoek: wat bracht ze tot hun keuze voor een leven in het klooster? Welke lessen leerden ze daar- over zichzelf én over het leven? En kunnen wij daar misschien ook iets mee, in ons dagelijks leven?

Blog directeur

Hopen

Hoop is het thema van het komende heilig jaar. En was daarom het thema van de Katholiek Denken Doen dag. Hoop is juist nu van belang. We hebben hoopverleners nodig.

De Quote van de Maand

'Zonder hoop zouden we slechts beheerders zijn die het heden in evenwicht houden, maar geen profeten en bouwers van de toekomst.'

- Paus Franciscus - juli 2024

Agenda

cropped-logo.png

7 november 2024

VKMO-Netwerkdag

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u een bericht voor in onze nieuwsbrief? Neem dat contact met ons op via info@katholieknetwerk.nl
facebook twitter linkedin 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u deel uit maakt van het katholieke netwerk van het VKMO.
Uitschrijven |
info@katholieknetwerk.nl
Email Marketing Powered by MailPoet