Screenshot 2021-01-29 at 13.43.27

Nieuwsbrief zomer 2022

Geachte relatie,

Hierbij een nieuwe editie van onze VKMO-nieuwsbrief.

Deze maand spraken we met Anna Timmerman (Pax voor Vrede) en Maria van Schaijk (Netwerk Katholieke Vrouwen). In de Column Katholiek Doen! vragen we u om ons te laten zien hoe u uw vakantie doorbrengt. Ook als u niet op vakantie gaat deze zomer, is uw bijdrage welkom.

Ivonne Kar informeert ons over een bijeenkomst van religieuzen in Soeterbeeck en vanuit Cordaid en het Officium Caritatis van de kerk is er een bericht over ...

Wij wensen u namens het VKMO-Katholiek Netwerk een mooie zomer!

Carlien Geelkerken en Kitty Simons


Het dubbel interview

Anna Timmerman (Pax voor Vrede) en Maria van Schaijk (Netwerk Katholiek Vrouwen). Twee vrouwen, twee generaties. Vrouwen die in hun werk en in hun leven voorbij hun horizon kijken.

“Ook het kleine telt, je kunt altijd iets.”

Nieuwsberichten

DSC01969

DOE MEE AAN 'TOGETHER WE!'

Met TogetherWe roept Cordaid op om samen in actie te komen tegen de vele crises, waarmee de wereld momenteel geconfronteerd wordt.

Schermafbeelding-2022-07-03-om-21.12.37

KATHOLIEK.NL

Het VKMO heeft een aantal maanden geleden katholiek.nl van Berne Media over mogen nemen. Samen met u willen we hier een succes van maken. Helpt u mee?

Inspiratie

Carlien Geelkerken

EXPLICIET NIET ANTIEK

Carlien Geelkerken denkt deze zomer na over hoe we verstaanbaar kunnen blijven voor de komende generatie, zonder daarbij antiek te worden.

writing-828911_1920

KATHOLIEK DOEN - OP VAKANTIE

Hoe laadt u zich deze zomer weer op? Stuur ons een foto die we mogen delen en schrijf daar een korte tekst bij – een ouderwetse SMS van 160 tekens.

De Quote van de Maand


"Samen met een cultuur van werk, moet er een cultuur van vrije tijd zijn als voldoening. Anders gezegd: mensen die werken, moeten de tijd nemen om te ontspannen, om bij hun gezin te zijn, om zich te vermaken, te lezen, naar muziek te luisteren, een sport te spelen.."

- Paus Franciscus

Agenda

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u een bericht voor in onze nieuwsbrief? Neem dat contact met ons op via info@katholieknetwerk.nl
facebook twitter linkedin 
U ontvangt deze maandelijkse nieuwsbrief omdat u deel uit maakt van het katholieke netwerk van het VKMO.
Uitschrijven |
info@katholieknetwerk.nl
Email Marketing Powered by MailPoet